Programa · 4/08/2022 · Música a Boqueta Nit

XAVIER DE BÉTERA

Xavier de Bétera, és un jove cantador de cant d’estil valencià que amb tan sols 7 anys va començar el  seu aprenentatge de la mà de Vicent Izquierdo, el Naiet de Bétera. Ara, després de vint anys de carrera i escenaris i d’haver sigut el primer professor de cant valencià en un conservatori de música, Xavier fa un volantí artístic i presenta el seu primer disc en solitari, ‘Empremtes’. En format septet, Xavier de Bétera presenta aquest primer treball acompanyat de músics com Jaume Gosalbez, Didier Ferrando, Paco Lucas, Nèstor Mont, Xuso Barberà i Aitor Sáez de Jáuregui.

 

Xavier de Bétera, es un joven cantante de canto de estilo valenciano que con tan solo 7 años empezó su aprendizaje de la mano de Vicent Izquierdo, el Naiet de Bétera. Ahora, después de veinte años de carrera y escenarios y de haber sido el primer profesor de canto valenciano en un conservatorio de música, Xavier hace un volantín artístico y presenta su primer disco en solitario, ‘Emprentes’. En formado septeto, Xavier de Bétera presenta este primer trabajo acompañado de músicos como Jaume Gosalbez, Didier Ferrando, Paco Lucas, Nèstor Mont, Xuso Barberà y Aitor Sáez de Jáuregui.