Programa · 25/08/2022 · Música a Boqueta Nit

MO’Roots

MO’ Roots (My Own Roots) és la prova de la implicació que tenim amb la nostra terra i, alhora, el reflex del caràcter tan nostre. El caràcter del riure, amb la caixa del pit plena. La fesomia del que som barrejada amb la festa i el bon humor.

 

Som un grup de músics provinents de diferents pobles de La Marina amb diferents trajectòries dins del món de la música, des del món del jazz fins al rock, passant per la música de carrer i els escenaris. Aquest projecte va començar el seu camí al panorama musical valencià a principis de la primavera de l’any 2020, i hem de dir que s’ha d’entendre, tal i com sempre hem defensat, com una prova de la implicació amb la terra i el context, amb la festa i el bon humor. «Amb les nostres formes de viure i d’entendre la vida i de transmetre allò viscut en forma de cançó».

 

La pandèmia ha estat una època fosca per a tots els músics i qualsevol persona que es dedicara al món de la cultura. Tanmateix, hem aprofitat el moment per a coure a foc lent els temes que hem anat presentant durant els concerts arreu de Catalunya i el País Valencià, i que formaran part del nou treball discogràfic que vindrà a la llum després de l’estiu, per fer-vos gaudir.