Programa · 11/08/2022 · Música a Boqueta Nit

Pepe Zaragoza 5et Feat. & Perico Sambeat 

Concert col.laboració entre Pepe Zaragoza Quintet i Perico Sambeat.

 

Pepe Zaragoza, compositor i trompetista, pertany a una nova generació de músics que despunta en l’actual escena del ‘jazz’ i es considerat per la crítica especialitzada com un dels millors joves compositors.

Ha estat nominat i guanyador en diversos premis nacionals.

 

Per la seua banda, Perico Sambeat, saxofonista, es considerat com un dels grans músics de jazz espanyols i compta amb una dilatada trajectòria que li ha portat a participar en festivals i programacions per tot el món i a gravar més d’una vintena de discos al seu nom o col.laborant amb més de 150 artistes, alguns d’ells, llegendes del jazz.

 

En l’actuació de hui els acompanyaran els músics Alberto Palau Garcera, piano; Joan Codina, contrabaix i Tico Porcar Arnau, bateria.