Programa · 15/10/2022 · Festival de Música Antiga i Barroca Altea 2022

ENSEMBLE ÓSCAR ESPLÀ

PROGRAMA

Variacions Goldberg del compositor alemany Johann Sebastian Bach en la seva versió per a trio de corda. Concert amb una durada d’1 hora i 20 minuts aproximadament però carregada de bellesa musical, entreteniment i de un gran interés per a tots els assidus d’aquest cicle.

El Barroc i el seu geni
Variacions Goldberg, BWV 988. Johann Sebastian Bach
Formació: Violí, Viola, Violoncel
Durada: 1 h. 20 min. aprox.

 

EL GRUP

El Ensemble Óscar Esplá neix amb la idea de, gràcies a la immensa inquietud i l’amor per la música dels seus integrants, treballar les diferents formacions emmarcades en l’anomenada música de cambra, per així d’aquesta manera oferir una àmplia varietat d’obres escrites per grans compositors de totes les èpoques.

Duos, trios, quartets, quintets, sextets, octets, són algunes de les formacions que afronta l’ Ensemble.

L’integren destacats músics d’una gran qualitat, experiència i maduresa en tots els ámbits artístics.

 

Amb assiduïtat són convidats per a tocar als millors festivals de música, tant del panorama nacional com internacionali a més col·laboren amb les millors orquestres, solistes i directors de l’actualitat.

 

Ensemble Oscar Esplá pretén ser una referència musical i al mateix temps desenvolupar la música de cámara en tota la seva amplitud,oferint així una gran qualitat musical en totes les seves interpretacions, transmetent al públic una experiència artística i cultural immillorable.