Programa · 28/10/2023

ORQUESTRA SIMFÒNICA

Orquestra Simfònica Escoles Sachsen-Anhalt (Alemanya)

ALEXANDER RAMM, DIRECTOR

 

L’associació d’Escoles de Música de la Saxònia Anhalt (LvdM Sachsen-Anhalt) ha organitzat, en estreta col·laboració amb la direcció de l’Orquestra Simfònica de les Escoles de Música de Sachsen-Anhalt (SMO), una trobada internacional entre l’orquestra de la SMO i els Conservatoris Professionals de Música de Teulada i Altea a Espanya del 21 al 30 d’octubre de 2023. Es tracta d’un projecte educatiu i cultural que inclou diverses activitats i concerts. L’objectiu és promoure l’intercanvi intercultural i l’educació artística dels xiquets i joves participants. A través de la trobada amb músics d’altres països, els participants no sols poden millorar les seues habilitats musicals, conéixer noves tècniques i estils, sinó també enfortir la seua competència cultural. Com no, un intercanvi internacional sempre fomenta l’aprenentatge d’idiomes i dona suport al desenvolupament personal dels joves.

 

PROGRAMA

 

Prelude aus Te Deum

Marc-Antoine Charpentier, Arr. Harro Stegen

 

 

     Ouvertüre zum Zauberspiel “Die Zauberharfe“ Rosamunde

Franz Schubert

 

 

     Drei Orchesterstücke aus der Musik zu „Sigurd Jorsalfar“

Edvard Grieg Finlandia, Tondichtung für Orchester

Jean Sibelius

 

Danzon Nr. 2

Arturo MarquezA Tribute to Henri Mancini

    Arr. Calvin Custer