Programa · 07/11/2023 · Concert

Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serranos

PROGRAMA

 

 

1a part


CHURUMBELERIAS (pasdoble)

Emilio Cebrián

 

EL LAGO DE LOS CISNES (Vals)
Peter Tchaikovsky

 

EL SITIO DE ZARAGOZA

Oudrid

 

 THE BEATLES IN CONCERT (Selecció)

Lennon mc Cartney

           

2a part

 

LAS ARENAS (pasdoble)

Manuel Morales

 

UNA NOCHE EN GRANADA (poema líric)

Emilio Cebrián

 

LA TEMPRANICA (Selecció)

Gregorio Giménez

 

LA BODA DE LUIS ALONSO

Gregorio Giménez

 

Director:

PEDRO CALVO PASCUAL

 

 

 

 

B.M. O.D.P. LLiria-Camp de Túria-Serrans

La Banda Musical O.D.P. LLÍRIA-Camp de Túria-Serranos, es va formar a LLÍRIA (Ciutat de la Música) (València) l’any 1993, sent la primera Banda Musical composta per persones majors formada a Espanya.

Compta amb una plantilla de 50 persones entre músics, Director, President i Junta Directiva.
Al llarg d’aquests vint-i-huit anys d’història d’aquesta Banda Musical, ha oferit prop de 700 concerts per tota la geografia d’Espanya i també de l’estranger com va ser a Andorra, Gibraltar i Portugal entre altres.
Aquesta Entitat Musical a obtingut diversos guardons i trofeus de diferents Organismes Oficials tal com el que a l’octubre de
2007 se’ns va concedir La Gran Cruz de Las Palmas que la M.I. Acadèmia Mundial de Ciències, Tecnologia, Educació i Humanitats que aquesta Acadèmia fa per a premiar a les persones i Institucions pel seu reconeixement al treball i admiració i amb tot respecte d’aquesta Acadèmia.
L’any 2018 celebrem el 25 aniversari de la Banda, per la qual cosa editem l’enregistrament d’un DVD amb títol de “ANTOLOGIA DE LA ZARZUELA” Algunes obres van ser interpretades conjuntament amb una Soprano i un Tenor.
També es van inserir diversos temes fotogràfics de les principals meravelles que posseïm a la nostra Ciutat de Llíria.
En el Llibre d’Or d’aquesta Entitat Musical, consten com a Directors Honorífics Sr. Enrique García Asensio, D.Bernardo Adam Ferrero i Sr. José Miguel Micó Castellano havent tingut l’honor d’haver sigut dirigida aquesta Banda Musical per les seues magistrals batutes.
Sens dubte, el Guardó més preuat per tots nosaltres va ser, el que ens va atorgar l’any 2013 el M.I. Ajuntament de Llíria la
Medalla d’Or de la Ciutat en virtut dels mèrits artístics i socials aconseguits per aquesta Entitat durant els 20 anys des de la seua
fundació.
Al gener de 2017 entre a formar part d’aquesta Banda Musical Sr. Vicente Puchol Calvo com a instrumentista de clarinet amb àmplia experiència com a director de Bandes de Música i en la tessitura de la dimissió de Sr. José Alonso Rodríguez, la Junta
Directiva pren la decisió d’oferir-li la direcció de la mateixa com Mestre Director Titular, cosa que accepta amb el beneplàcit de tots.
En l’actualitat aquesta banda pateix un canvi institucional de la mateixa ja que a partir del 24 de gener de 2019, passa a ser presidida pel Sr. José Zaragozá Novejarque i per membres músics d’aquesta. Oferint el primer concert en aquesta nova etapa el dia 3 de Març de 2019 en commemoració del dia de la Dona.