Programa · 03/03/2024 · Beethoven Fest 2024

TRIO FLAUTA, CELLO I PIANO

PROGRAMA

 

Beethoven & Co

 

Beethoven & Co fa referència al conjunt dels tres grans compositors de la història de la música que conformen el repertori d’aquest programa. L. van Beethoven i C.M. von Weber, dos compositors alemanys coetanis molt contraris en idees. I per altra banda, P. Gaubert, compositor francès neo-romàntic i impressionista nascut just un segle després. Els tres compositors comparteixen la idea del romanticisme, però cadascun d’ells l’expressa amb un llenguatge propi diferent i característic.

 

 

Trio per a piano, flauta i fagot WoO 37, Ludwig van Beethoven

 

 Trio per a piano, flauta i cello op. 63, Carl Maria von Weber

 

Pièce Romantique, Philipp Gaubert

 

COMPONENTS:

 

Flauta – Anna Alvado

Cello – Tara García

Piano – Carla Gómez

 

Aquesta agrupació naix l’any 2023 entre antigues companyes d’estudis amb il•lusió per iniciar un nou projecte de música de cambra que aborde tant repertori clàssic com contemporani.

 

– ANNA ALVADO:

 

Realitza els seus estudis superiors de flauta travessera al Conservatori Superior de Música Óscar Esplà d’Alacant, i estudis de Màster en Interpretació Avançada de la Música Clàssica i Contemporània a l’Escola Superior de Música de Catalunya. A més, ha col•laborat amb formacions com l’Orquestra Sinfònica del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, la Banda Municipal de Barcelona i la Banda Municipal d’Alacant.

 

Actualment, és col•laboradora de l’Orquesta Sinfónica de la Región de Murcia i de l’Orquesta Sinfónica Ciudad de Elche, i professora a l’Escola de Música de la Societat Musical La Nova de Benidorm i a l’Escola de Música l’Harmonia d’Alacant.

 

– TARA GARCÍA:

 

Realitza els seus estudis d’interpretació de violoncel i de pedagogia al Conservatori Superior de Música Óscar Esplà d’Alacant i al Prins Claus Conservatorium de Groningen. Posteriorment realitza el Màster en Interpretació i Investigació de la Música al mateix centre.

 

Actualment, cursa el Màster de Professorat d’Educació Secundària Obligatòria, a la mateixa vegada que imparteix classes de violoncel al Conservatori Professional de Música Francisco Casanovas de Torrevella i a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Caudete.

 

– CARLA GÓMEZ:

 

Inicia els seus estudis de piano amb el seu pare, Jesús María Gómez. Realitza estudis superiors de piano al Conservatori Superior de Música Óscar Esplà d’Alacant i al Conservatori Nino Rota de Monopoli, i estudis de Màster en Interpretació i Investigació de la Música a Alacant i a la Fryderyk Chopin University of Music de Varsovia. També, ha sigut professora al Conservatori Professional d’Altea i al Conservatori Professional José Pérez Barceló de Benidorm.

 

Actualment, és professora al Conservatori Professional de Música Guitarrista José Tomàs d’Alacant i compagina el seu treball amb estudis de Màster en Pedagogia Musical a la Universitat Internacional de la Rioja.