La Fúmiga, cap de cartell de Fesporrat d’Altea

La Fúmiga, cap de cartell de Fesporrat d’Altea

Altea acollirà un any més el seu festival de música en valencià, Fesporrat, que comptarà amb La Fúmiga com a cap de cartell. Serà el 29 de setembre a les 22.00 hores en l’Aparcament Basseta centre. Ho han presentat aquest matí els edils de Joventut i Cultura, Germán Manjón i Pepa Pérez.

Els grups confirmats per a aquesta nova edició del Fesporrat són com a cap de cartell La Fúmiga i Cactus i Colomet. Tancarà el festival el DJ Santi Mataix. L’obertura de portes serà a les 21.00 hores i els concerts començaran a les 22.00 hores.

“Enguany tornarem a fer el correbars pels carrers d’Altea que va tindre tant d’èxit l’any passat. Començarà a les 17.00 hores en la Plaça de la Creu i acabarà a les 21.00 hores, encara no està tancat l’itinerari, però estarem per la zona del festival, per a canviar i potenciar aqueixa zona. Serà amb la bandeta Bèrnia”.

“Voldria convidar, no sols als veïns i veïnes d’Altea, sinó als dels pobles dels voltants al fet que gaudisquen del Fesporrat, que és una manera simbòlica de rematar les nostres festes i de potenciar la música en valencià”, ha comentat la regidora de Cultura, Pepa Pérez.

Les entrades estan ja a la venda en www.movingtickets.com i tenen un preu de 10 euros. També es poden adquirir en el propi recinte del festival. Els menors de 16 anys hauran d’acudir acompanyats o amb autorització dels seus pares o tutors i els xiquets fins als 7 anys podran entrar de manera gratuïta. Actualment, s’han venut ja més de 600 entrades. |ALTEADIGITAL.ES