Organizador

Cultura Altea
Teléfono
965842853
Web
http://www.alteacultural.com

Localización

Biblioteca Municipal Altea
Categoría
Código QR

Fecha

Nov 10 2022

Hora

19:30 - 21:00

Coste

Entrada libre

Present. llibres “Com és de gran el meu voler!” i “La marca del temps”– Altea, llibres a la tardor 2022

10-nov-22  I  19.30 h  I  Biblioteca P. Altea

Acto en valenciano.

Doble Presentació dels llibres obres guanyadores dels Premis Altea 2022 “Com és de gran el meu voler!” i “La marca del temps” en el cicle “Altea, llibres a la tardor 2022“.

Autor “Com és de gran el meu voler!”, Premi Carmelina Sánchez-Cutillas de Novel·la i Prosa Creativa dels Premis Altea 2022: Modest Barrera Aymerich.

Sinopsi “Com és de gran el meu voler!”: Ambientada en la postguerra, els protagonistes de la novel·la se submergeixen en una relació epistolar obligada per la repressió exercida en aquells temps: unes circumstàncies que evidentment no són propícies per a l’amor, sentiment que pot ser alliberador però que, en la mesura en què ennuvola la raó, també pot causar víctimes.
En aquest sentit podríem dir que Com és de gran el meu voler! és una obra sobre els estralls d’una guerra que pràcticament no va deixar a ningú indemne, encara que el dolor d’alguns va ser major que el d’uns altres, com per exemple les persones que es van veure obligades a romandre amagades durant molts anys.
Aquest és el punt de partida i també el fil conductor d’una història que comença amb una declaració d’amor aparentment impossible, la qual permet als protagonistes reviure temps passats, determinar responsabilitats, descobrir conjures, intentar esquivar revenges i, en definitiva, sofrir la misèria moral que els toca viure però de la qual també són responsables.

Autor “La marca del temps”, Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil dels Premis Altea 2022: Silvestre Vilaplana i Barnés.

Sinopsi “La marca del temps”: Altea té malsons en què recorda una altra vida, un temps i un lloc diferent on pensa que va ser assassinada. Els pares descobreixen que diu la veritat i que la persona que era abans va existir realment i va ser apunyalada. Però recordar les vides precedents ve lligat a uns fets terribles del passat, i ve acompanyat de la mort i de la venjança. Saber qui has sigut anteriorment és un perill, i la marca inesborrable que t’assenyala com un dels elegits es converteix en una amenaça. La marca del temps és una novel·la d’intriga que discorre a través de diferents èpoques, amb uns personatges que lluiten per mantenir el seu amor al llarg dels segles al mateix temps que intenten escapar d’un assassí sense pietat. Com impedir que algú et mate una vegada i una altra

 

VER CICLO COMPLETO

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *