Organizador

Cultura Altea
Teléfono
965842853
Web
http://www.alteacultural.com

Localización

Biblioteca Municipal Altea
Categoría
Código QR

Fecha

Nov 23 2023

Hora

19:00 - 20:00

Coste

Entrada libre y gratuita

Present. libros: “Solsmarina” y “L’últim Ngaranna” – Altea, llibres a la tardor 2023

23-nov | 19:00 | Biblioteca Pública Municipal Altea

Acto en valenciano.

Presentació llibres de les obres guanyadores dels Premis Altea de Literatura i Investigació 2023 en el cicle “Altea, llibres a la tardor 2023”.

  • Solsmarina. Autor: Xavier Mínguez López.

Marina decideix deixar la seua Roma natal i mudar-se a Pentidattilo, un burg medieval habitat oficialment per dotze persones al mateix cor de la Calàbria. Deixa enrere el seu amant, que ha decidit casar-se amb la seua nóvia formal, i el seu gat, mort després d’una llarga malaltia. Així, s’encamina a una nova vida per tal de retrobar-se amb si mateixa, tot i que comprovarà que la soledat, de vegades, no és tan senzilla d’aconseguir. Encara més si s’endinsa pels intricats camins d’una plataforma digital de contactes per a trobar parelles esporàdiques i si rep a casa visites de tota mena, incloent-hi un fantasma.

  • L’últim Ngaranna. Autor: David Boteller Mas.

Marina, una xiqueta de huit anys amb molt poca confiança en ella mateixa, se sent frustrada per les dificultats que té a l’escola. Esta situació canvia quan, de manera fortuïta, cau a les seues mans un llibre molt estrany. En el llibre s’explica la història de Wangari, una xiqueta africana que és triada pels avantpassats de la seua tribu per a trobar un arbre misteriós denominat Ngaranna. L’arbre és l’últim recurs de la gent de la Terra dels Turons per a evitar que la sequera els expulse de casa. Acompanyada pel seu amic Dinganii, un ratpenat de pèl daurat, Wangari viu una llarga aventura a través de la qual aprén a superar obstacles i a guanyar confiança en ella mateixa.

VEURE CICLE COMPLET

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *