Organizador

Cultura Altea
Teléfono
965842853
Web
http://www.alteacultural.com

Localización

Casa de Cultura Altea
Pont de Moncau, 14, 03590 Altea
Código QR

Fecha

Feb 03 2022

Hora

18:00 - 20:00

Coste

Entrada Libre

Taller y present. libro Contes a la fresca – Altea, llibres a la primavera 2022

ACTO EN VALENCIANO

Nota: Aquest acte s’ha publicitat com a presentació + taller infantil, però el taller serà un taller oral (l’autor contarà alguns contes i rondalles a la finalització de la presentació).

3 de febrero | 18 h | Casa de Cultura Altea

Taller y present. libro Contes a la fresca.

Autor: Jordi Raül Verdú
Presentan: Joan Borja i Vicenta Pérez

Sinopsis:
Contes a la fresca és un recull de relats populars recopilats per l’autor, Jordi Raül Verdu, a les comarques meridionals valencianes del Comtat, la Vall d’Albaida, l’Alcoià, el Vinalopó Mitjà, la Marina Baixa i la Marina Alta. Concretament, els informants amb qui Jordi Raül ha jugat la delitosa partida de la ficció són procedents de les localitats de Beniaia, Aielo de Malferit, Setla de Nunyes, Alcoi, Benilloba, Cocentaina, Tollos, Ares del Bosc, Alcoleja, Millena, Bocairent, el Ràfol d’Almúnia, la Romana, Fageca i Confrides.

Sobre la base de les narracions tradicionals documentades directament de boca dels seus informants, Jordi Raül Verdú opera amb la seua particular alquímia literària per a construir històries amb infal·lible capacitat de seducció, que apunten al cor mateix del patrimoni fantàstic valencià més autèntic i genuí.

 

 

ALTEA, LLIBRES A LA PRIMAVERA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *