Política d’accessibilitat


L’Ajuntament d’Altea fa un esforç constant perquè els nostres llocs webs siguen de fàcil accés i ús per a tots. Seguim les regles i les pautes d’Accessibilitat del Contingut en la Web (WCAG 2.0) produïdes pel World Wide Web Consortium (W3C).


Les Pautes d’Accessibilitat del Contingut en la Web són un conjunt de punts de verificació i pautes que ajuden a garantir que les pàgines web estiguen dissenyades i escrites de manera correcta. Alguns exemples són:

• Les imatges han de tindre un text alternatiu.

• El contrast de color entre el primer pla i el fons ha de ser notable.

• Possibilitat d’ajustar la grandària del text segons les preferències de l’usuari.

• Els encapçalats s’han d’usar de manera correcta i tindre un propòsit.

• Els enllaços han de tindre sentit per si sols.

• Els quadres i taules s’han d’usar per a dissenyar informació que expressa diferents valors i han de tindre encapçalats i resums adequats.


La nostra meta és aconseguir el compliment d’estàndards AA en tot el nostre lloc. També busquem oportunitats per a complir amb estàndards AAA.

Observacions & Suggeriments

Estem compromesos a proporcionar accés a totes les persones, amb o sense discapacitats. Si té algun problema en utilitzar el nostre lloc web,  comunique’s amb nosaltres i proporcione la URL (adreça de la pàgina web) del material al qual va intentar accedir, el problema que va experimentar i la seua informació de contacte. Farem tot el possible per respondre-li i proporcionar-li la informació que està buscant.