Casa Toni el Fuster

La Fundació Schlotter és un espai d’exposicions creat en 1995 i situat en una casa del S.XVII en el Barri antic d’Altea. La casa consta de 4 plantes dedicades a sales d’exposicions, oficines, magatzem, tallers, sala de concerts i conferències.

Eberhard Schlotter, va nàixer en 1921, en Hildesheim (Alemanya), en el si d’una família d’artistes, la qual cosa va contribuir al fet que des de molt xicotet se sentira atret per l’arts. Schlotter és considerat un dels millors gravadors de la nostra època.

La fundació es va crear en 1995 a partir del llegat del pintor Eberhard Schlotter com a agraïment al poble d’Altea, on va residir de manera periòdica des de 1954, i on va realitzar una gran part de la seua obra. Més de 1.000 obres, entre olis, aquarel·les, dibuixos, gravats i llibres d’autor.

En aquest espai es pot consultar llibres sobre art, assistir a projecció de vídeos, adquirir cartells, postals, catàlegs i obres.

La fundació és una institució sense ànim de lucre tutelada pel protectorat que exerceix la Generalitat, l’objecte social del qual és l’exposició, desenvolupament i coneixement de les arts plàstiques, a través de l’exposició permanent de l’obra artística i intel·lectual del professor Eberhart Schlotter, i on també s’organitzen exposicions artístiques i intel·lectuals de caràcter periòdic d’altres autors, de qualsevol època i estil, procedents de fons públics o privats.

Horari

Veure en cartell de l'exposició

Preu

Veure en cartell de l'exposició

Adreça

Carrer Costera dels Matxos, 6 03590 Altea Alacant

Més informació

Característiques tècniques