Els “Premis Altea de Literatura i Investigació” presenten l’edició de les obres guanyadores

Els “Premis Altea de Literatura i Investigació” presenten l’edició de les obres guanyadores

El proper dijous 12 de novembre, a les 20:00h a l’auditori del Centre Social d’Altea, tindrà lloc la presentació de les obres editades guanyadores de Premis Altea 2020: “Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil”, “Premi Carmelina Sánchez Cutillas de Novel.la i Prosa Creativa “i” Premi Francesc Martínez i Martínez d’Assaig i Investigació”que han recaigut en” No podria ser més feliç” de Josep Escarré; “La bèstica en què cavalquem” de Ferran Garcia-Oliver i “De la mar a la terra” d’Antonio Belda Antolí.

Les obres guanyadores del “Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil” i del “Premi Carmelina Sánchez Cutillas de Novel.la i Prosa Creativa han sigut  editades per Aila Edicions; mentre que el “Premi Francesc Martínez i Martínez d’Assaig i Investigació” ha estat editat per l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert.

Les guardonades d’esta 4a edició de Premis Altea 2020 van ser donades a conèixer el passat 12 de juny i van competir davant d’un total de 120 obres; 55 en l’apartat de novel·la i prosa creativa, 54 en el de novel·la infantil i juvenil i 11 en la categoria d’investigació i assaig.

En el transcurs de l’acte, a més del lliurament de premis, valorats en 5.000, 4.000 i 3.000€ es durà a terme el lliurament dels trofeus “Penell”, “Aila” i “La Mà de el Sol”. Hi participaran d’este els autors de les obres guanyadores; Joan Borja, director de la Càtedra Enric Valor; Aurora Serrat, regidora de Cultura d’Altea; Toni Cabot, director de Publicacions i Investigació de l’IAC Juan Gil-Albert; José Miguel Cortés, president de la Fundació Caixaltea i Jaume Llinares, alcalde d’Altea.

L’entrada a l’acte és gratuïta prèvia reserva a la Casa de Cultura o a www.alteacultural.com.  L’aforament a la sala estarà limitat i s’aplicaran les mesures especials anti COVID-19. A més, l’acte serà retransmès en directe pel canal de youtube municipal i per www.altea.es .