Organitzador

Cultura Altea
Telèfon
965842853
Pàgina web
http://www.alteacultural.com

Altres organitzadors

Biblioteques d´Altea
Vicerectorat de Cultura UMH
Pàgina web
https://vdo.cultextu.umh.es/
+INFO

Ubicació

Altea
Altea, España
Categoria

Més informació

+INFO
Codi QR

Data

juny 03 2023 - juny 04 2023

Hora

23:00 - 00:00

Cost

Entrada lliure i gratuïta

“Abraxas”, AV Live – Nit de l’Art 2023

3 juny | 23:00 – 00:00 | Plaça de l ‘Església de la Mare de Déu del Consol

Abraxas, AV Live. Durada 60 min.
Projecte organitzat pel Vicerectorat de Cultura de la UMH

Abraxas és un projecte totalment independent i autogestionat a mig camí entre la música electrònica dura, la reflexió filosòfica i l’activisme polític-social. El seu principal objectiu és sacsejar cossos i ments difonent missatges d’autocrítica individual i social des del punt de vista de la dualitat, els extrems i les contradiccions, inherents a l’ésser humà i a la societat capitalista.

Una aposta personal pel seu creador, Damià Llorens Picó (AKA We Llaure NotBrothers, PanDemian i Cançoner Industrial) per a enviar impactants missatges a través de la música i d’una eixordadora i corrosiva experiència audiovisual en directe.

A grans trets, podríem incloure el so visceral d’Abraxas dins de l’electrònica, encara que també es poden escoltar ressons de diferents estils i subestils embolicats en un discurs modern i un so actual: techno, música industrial i postindustrial, EBM i el seu vessant més modern Techno BodyMusic, i finalment, sons més sorollosos i experimentals, embolicats en una certa influència cyberpunk i una densa aura darkwave. Tot això barrejats, creant un so únic que colpeja fort en la cara de qui l’escolta, sobretot en directe.

+ info: www.alteacultural.com/nitdelart/

 

 

 

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *