Ubicació

Altea
Altea, España
Categoria

Més informació

FULLET
Codi QR

Data

ag. 12 2023 - ag. 13 2023

Hora

23:55 - 00:25

Castell de l’Olla – Altea 2023

Castell de l’Olla – Altea 2023
ESPECTACLE PIROTÈCNIC
Dissabte, 12 d’agost de 2023, 23.59 h
Vil·la Gadea Altea / Platja de l’Olla (Altea)

📍 Mapa informativo (estacionamientos, tránsito, etc.) [bit.ly/castelolla23]
🚊 Horarios TRAM

El Castell de l’Olla, que se celebra el dissabte més proper a la festivitat de Sant Llorenç, s’ha convertit al llarg dels anys en un espectacle piromusical molt reconegut i lloat. Aconsegueix citar més de 50.000 persones, a les quals delectar amb un esclat de llum, pólvora i música, ja que l’espectacle també inclou altres actes culturals com dansa, exposicions i molt més.

Aquesta festa, que és molt més que uns focs artificials, té lloc al mar Mediterrani que banya Altea. Des d’una plataforma es llança el Castell de l’Olla, i això fa que neixi de la mar mateix, reflectint-ho en l’aigua i augmentant la seva màgia.

Aquesta meravella alteana compta amb més de 30 anys d’història, i cada vegada més, uneix diferents embarcacions a la badia d’Altea per a poder contemplar l’espectacle piromusical en tot el seu esplendor.

L’esdeveniment, que ha anat creixent al llarg dels anys, neix d’un homenatge al pirotècnic local Blas Aznar, “el tio Blai, el coheter”, mort fa anys. Va ser llançat un castell de focs artificials especial en el seu honor i des de llavors, el Castell de l’Olla ha anat madurant fins arribar al que és avui dia.

El Castell de l’Olla està reconegut amb la distinció del premi al Mèrit Turístic, en la categoria d’or de l’edició de 1999, atorgat pel Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca i en 2007, declarat Festa d’Interès Turístic de la Comunitat per la Generalitat Valenciana.

 

VEURE FOLLET

 

ℹ️ +info

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *