Organitzador

Cultura Altea
Telèfon
965842853
Pàgina web
http://www.alteacultural.com
Entrades

Ubicació

Palau Altea
Carrer d'Alcoi, 18, 03590 Altea, Alicante
Categoria

Més informació

Entrades
Codi QR

Data

gen. 01 2022

Hora

19:00 - 21:00

Cost

20€

Concert d’Any Nou | Orquestra Simfònica Belles Arts

Dissabte, 1 de gener de 2022 | 19.00 hores | Palau Altea

Pot adquirir les seues entrada en línia en el botó entrades o en la taquilla de la Casa de Cultura:
Dimarts i dijous: 10.00 a 14.00
Dijous: 17.00 a 20.00

 

La Orquestra Simfònica Belles Arts està formada per prestigiosos músics de la Comunitat Valenciana amb gran experiència professional, amb el compromís d’oferir música de qualitat al costat dels millors directors i solistes del panorama nacional i internacional.

Aquesta Orquestra naix amb dos objectius fonamentals, el primer és la promoció de la cultura musical a la Comunitat Valenciana i, el segon  la  il·lusió d’oferir música en tots els seus estils, gaudint amb la interpretació, el nostre major  orgull i  acostar,   delectar i  fer  que els nostres espectadors gaudisquen.

La versatilitat dels seus components i la flexibilitat de la plantilla possibiliten la seua participació en projectes que comporten qualsevol formació instrumental.  En el seu últim projecte, s’introdueixen en el món del musical familiar, posant la banda sonora a  la història d’Alicia al País de les Meravelles.

L’Orquestra Simfònica Belles Arts, han participat en l’òpera rock “Jesucrist Superstar” (amb Leo Jiménez com a protagonista), i en musicals de gran èxit com “Aladín”, “El Mag de Oz”, “Peter Pan, una aventura musical”, “Garfi, el retorn de Peter Pan”, “La Ventafocs”, “Blancaneu”, “El Gat amb Botes”, “El Petit Príncep”,  i més recentment “Alicia al País de les Meravelles”en el Palau de les Arts de València, entre molts altres, també a participat en obres teatrals com “la Cotorra del Mercat”.

Anteriorment, i sota l’epígraf Orquestra Simfònica del Mediterrani, ha actuat al costat de Miguel Bosé en els seus concerts de la Gira “Per vós muir” en el festival Eclèctic de València i en l’Empuria Brava (Girona).

En 2002, al costat de Vicente Amigo i Miguel Bosé, va actuar en l’homenatge a Rafael Alberti “Poeta” en el Festival de Pedraza. Aquest concert es va repetir posteriorment a València i en el festival Nits al Castell de Xàtiva.

Sota el nom d’Orquestra Simfònica del Mediterrani, aquesta mateixa formació, ha interpretat títols lírics com Les Noces de Fígaro, Don Pasquale, La Serva Padrona, Els Contes d’Hoffmann, Madame Butterfy, Suor Angelica, Gianni Schicchi, La Somnàmbula, Lucrezia Borgia, El Barber de Sevilla, la Cenerentola, Lluna, Don Giovanni, Don Pasquale, Vaig cosir fan Tutte.

Quant al gènere zarzuelístico destaquen La Dolorosa, La Reina Mora, La Tavernera del Port, La Revoltosa, L’Amor en Solfa, La Revetla del Colom, La cançó de l’Oblit, El Rei que Rabió, La del manoll de roses.

En el camp de la música sacra, són importants les seues interpretacions de títols com Stabat Mater de Pergolesi, Stabat Mater de Rossini, El Mesias de Händel, Et Deum de Charpentier, Missa en Do Major de la Coronació de Mozart,  Missa Brevis d’Haydn, etc…

Referent a la seua labor pedagògica, assenyalar, entre molts altres, l’òpera Bastián i Bastiana, La Flauta Màgica, Jo, Mozart, La Boutique Fantasque, Així sona el cinema, Hansel i Gretel, El Barber de Sevilla, Conèix mes a Bernstein, Així sona John Williams, Piccolo Saxo i Companyia.

L’orquestra ha tocat sota la batuta d’Enrique García Asensio, Walter Weller, Julian Reynolds, Joan Albert Amargos, Kamal Khan, Klaus Sallmann, José Fabra, Rubén Deu, José Vte. Ramón Segarra, Juan Antonio Ramírez, entre altres.

Entre els artistes als quals ha acompanyat destaquen, a més dels ja esmentats, el Ballet Nacional de Cuba, l’Orfeó Donostiarra, Aída Gómez, Montserrat Caballé, Plácido Domingo, Ainhoa Arteta, Teresa Berganza, Ana María Sánchez o  Agnés Baltza.

Els concerts de nadal i any nou, amb programes de Valsos i Polkas són un clàssic de l’Orquestra, fent concerts per reconeguts Auditoris de la Comunitat.

l’Orquestra Simfònica Belles Arts ha acompanyat a Raphael en el seu anterior  gira “Raphael Sinphónico” i ara en el seu gira  “Raphael Resimphónico” en el Palau de les Arts i  la Plaça de Bous  de València,  Plaza Toros Alacant i Pavelló Principe Felip de Saragossa.

 

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *