Organitzador

Vicerectorat de Cultura UMH
Pàgina web
https://vdo.cultextu.umh.es/
+INFO
Categoria

Més informació

+INFO
Codi QR

Data

juny 01 2024

Hora

23:00

Cost

Entrada lliure i gratuïta

DJ: #Dogmacobra# B2B Miclono – Nit de l’Art 2024

1 jun | 23:00 h | Plaça de l’esglèsia de la Mare de Déu del Consol

#Dogmacobra# B2B Miclono. AV Live.

El món de la música sempre serà un espai on la col·laboració i la creativitat s’entrellaçaran per a donar lloc a experiències úniques i inoblidables.

≠Dogma Cobra≠, conegut pel seu innovador enfocament en la música electrònica i la seua habilitat per a fusionar diversos gèneres i estils, s’unirà amb Miclono, grup amb un so profund i experimental, per a oferir una experiència sonora fora del comuna.

L’actuació començarà amb l’energia característica de ≠Dogma Cobra≠, amb els seus ritmes hipnòtics i les seues textures sonores immersives. No obstant això, el que farà que aquesta performance siga veritablement especial serà la integració de Miclono en l’escenari. Amb el seu enfocament en la manipulació de sons i la seua capacitat per a crear paisatges sonors, Miclono aportarà una nova dimensió a l’actuació.

La col·laboració entre tots dos grups no es limitarà únicament a l’aspecte musical. S’inclouran mitjans visuals que complementaran i realçaran l’experiència sonora.
Des de projeccions psicodèliques fins a capes de vídeo sincronitzades amb la música, els recursos visuals afegiran una capa addicional d’immersió i profunditat a l’actuació.

Organitzat pel Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Diversitat de la UMH.

Duració: 60 min.

+ info: www.alteacultural.com/nitdelart

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *