Organitzador

Palau Altea
Entrades

Ubicació

Palau Altea
Carrer d'Alcoi, 18, 03590 Altea, Alicante
Categoria

Més informació

Entrades
Codi QR

Data

abr. 10 2022

Hora

12:00 - 13:30

Cost

Entrada general 16 €

El universo sinfónico – Orquesta de Cámara de Valencia

10 d’abril | 12:00 h | Palau Altea

Entrada 16€. Duració: 80 min. aprox. (amb descans de 30 min.)

 

El director d’orquestra valencià Pere Molina posseeix en la seua trajectòria diversos premis internacionals dins del món de la direcció. Cal destacar el Premi Batuta d’Or Guillermo Tomás Bouffartigue que li va ser entregat pel Ministeri de Cultura de la Ciutat de l’Havana a Cuba. Ha sigut guanyador també del Primer Premi en el Concurs Internacional de Milà i el Primer Premi en el Concurs de Direcció Ciutat de Sant Mateu de Castelló.

La seua trajectòria ha sigut, avalada no sols per personalitats tan importants en el món de la direcció com el prestigiós director d’orquestra George Pehlivanian, sinó també per haver dirigit prestigioses formacions nacionals i internacionals com l’Orquestra Simfònica Nacional de Cuba, l’Orquestra Simfònica Nacional de Costa Rica, Orquestra Simfònica S.XXI Ciutat de Madrid, Orquestra Simfònica de Sherbone (Anglaterra), Symphony Orchestra “Cholet Ville” (França), Symphony Orchestra Caltanissetta di Sicília, Symphony Orchestra of Northern France, Chamber Orchestra Music Academy de Berlín, Orquestra Simfònica del Collegium Musicum de Buenos Aires (l’Argentina), Young Symphony Orchestra of International Musicum France (2016), Orquestra Simfònica OSUAT de Tamaulipas (Mèxic), Orquestra Simfònica Ciutat de València, Banda Municipal de Santiago de Compostel·la, Orquestra de Cambra ARVEN (Galícia), Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV – de la Comunitat Valenciana i Harmonie Ensemble, entre altres.

Ha sigut director convidat en el prestigiós festival de la Setmana de Música Religiosa de Conca, amb l’obra Le Marteau sans maître de P. Boulez en el Cicle de Música Contemporárena (2018-2019). D’altra banda, ha dirigit diversos enregistraments discogràfics per a prestigiosos segells com NAXOS, Contrasenya Rècords, Audioart, Duradisc, Beriato WSR així com enregistraments per a mitjans de comunicació destacant el curtmetratge nominat als Goya, Margarita.

Actualment, és director titular de l’Orquestra de Cambra de València, Director Principal Convidat en la Wind Orchestra of València, Director Principal Convidat OSUAT Mèxic, Director del Centre Superior de Música de Galícia -CSM- i director de diversos festivals internacionals de música. En els seus projectes futurs destaquen les classes magistrals que oferirà a Viena en la Musikakademie l’any vinent 2021 juntament amb diversos concerts que dirigirà a Espanya així com a l’Argentina, Mèxic i Anglaterra entre altres.

La Cinquena Simfonia de L. van Beethovenno necessita presentació. Una de les obres orquestrales més importants de la història de la música que unida a la Simfonia del Nou Món de Antonin Dvorak converteixen en el programa d’aquest concert en un viatge meravellós al cor del món orquestral. L’Orquestra de Cambra de València amb el seu director titular Molina-González uneix dos de les més importants obres orquestrales en un sol programa. Una experiència inoblidable per a tots els amants del món simfònic.

 

PROGRAMA:

5ª Sinfonía de Beethoven 35′.

​​I. Allegro con brio.

II. Andante con moto.

III. Allegro.

Descans (30 minuts).

9ª Sinfonía de DVORAK, Sinfonía del Nuevo Mundo 30′.

​​I. Adagio – Allegro molto.

II. Largo.

III. Allegro con fuoco.

Pere Molina | El director.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *