Organitzador

Ajuntament d'Altea
Telèfon
965841300
Correu electrònic
Plaça José María Planelles, 1, 03590 Altea, Alicante
Pàgina web
http://www.altea.es

Ubicació

Palau Altea
Carrer d'Alcoi, 18, 03590 Altea, Alicante
Categoria
Codi QR

Data

oct. 06 2021

Hora

19:00 - 20:00

Cost

Entrada Lliure

L’Alqueria Blanca en ruta: Altea

6 d’Octubre | 19:00h | Palau Altea

 

La ruta de la sèrie de la radiotelevisió pública valenciana À Punt L’Alqueria Blanca continua el recorregut la setmana del 4 al 8 d’octubre per cinc localitats de la Comunitat Valenciana: la ciutat de València, Crevillent, Altea, Alcoi i Gandia.

Abans de l’estrena de la sèrie, el diumenge 17 d’octubre, en aquestes localitats es projectarà en exclusiva el primer capítol que s’emetrà en la televisió d’À Punt. Les preestrenes, anomenades L’Alqueria Blanca en ruta, comencen a les 19:00 hores i estan sent tot un èxit de participació i expectació als llocs de tota la Comunitat Valenciana que les acullen. L’entrada és gratuïta i fins a completar l’aforament; els actes estan adaptats a la normativa sanitària vigent. Totes les persones que acudisquen a veure els seus actors preferits rebran un detall de record del pas de L’Alqueria Blanca per la seua localitat.

El dimecres 6 el Palau d’Altea rebrà Elisa Lledó (Empar) i Ana Conca (Isabel). Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, no cal fer reservar d’entrada: l’accés és gratuït, fins a completar l’aforament.

 

+info: https://www.apuntmedia.es/series/alqueria-blanca/articles/l-alqueria-blanca-ruta-complira-tercera-setmana_1_1454139.html

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *