Organitzador

Palau Altea

Altres organitzadors

Cultura Altea
Telèfon
965842853
Pàgina web
http://www.alteacultural.com
Entrades

Ubicació

Palau Altea
Carrer d'Alcoi, 18, 03590 Altea, Alicante
Categoria

Més informació

Entrades
Codi QR

Data

febr. 11 2023

Hora

21:00 - 22:50

Cost

Entrada 21/26 €

Michael’s Legacy (musical)

11-feb  I  21.00 h  I  Palau Altea

Michael’s Legacy, avalat pel Club de Fans de Michael Jackson a Espanya com el millor espectacle musical totalment en directe, sobre El Rei del Pop en l’actualitat, és un homenatge a Michael Jackson, creat per la companyia Jackson Dance Company.

Michael’s Legacy és el primer homenatge a Michael Jackson que ofereix el concepte d’espectacle que tenia el rei del pop en els seus gires, amb veus i música en directe.

Michael’s Legacy és un espectacle apte per a totes les edats, en el qual es podrà gaudir d’una escenografia molt cuidada, amb rèpliques exactes de les cançons originals i un toc especial dau per la companyia en les seues representacions, amb un gran cos de ball format per 8 ballarins, una increïble banda de 4 músics i veus en directe, que ens transmetran a la perfecció els missatges que el rei del pop ens feia arribar en cadascuna de les seues actuacions, fent-te viure una increïble història com si tu fores el protagonista.

Jackson Dance Company crea aquest espectacle musical de gran format per a tots els públics, amb el qual han actuat en grans recintes i els teatres més importants del nostre país.

Aquest increïble grup artístic està format per un elenc de quasi vint persones entre ballarins, actors, cantants i tècnics, que al costat de la seua capacitat interpretativa ens transmetran a la perfecció els missatges que el rei del pop ens feia arribar en cadascuna de les seues actuacions.

Per a això comptem amb el millor Impersonator del Rei del Pop, Ximo MJ, amb gran semblança física i capaç de realitzar i transmetre a la perfecció, cada moviment i gest que acompanyaven en cadascun dels seus concerts a aquest gran artista com va ser MICHAEL JACKSON.

Duració: 110 minuts.

Entrada 21/26 €.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *