Organitzador

Palau Altea

Altres organitzadors

Cultura Altea
Telèfon
965842853
Pàgina web
http://www.alteacultural.com
Entrades

Ubicació

Palau Altea
Carrer d'Alcoi, 18, 03590 Altea, Alicante
Categoria

Més informació

Entrades
Codi QR

Data

maig 04 2024

Hora

21:00 - 23:00

Cost

21 / 26 €

Música: “Michael’s Legacy”

4-mai | 21:00 | Palau Altea

Michael’s Legacy, avalat pel Club de Fans de Michael Jackson en Espanya com el millor espectacle musical totalment en directe, sobre El Rei del Pop en l’actualitat, és un homenatge a Michael Jackson, creat per la companyia Jackson Dance Company.

Michael’s Legacy és el primer homenatge a Michael Jackson que oferix el concepte d’espectacle que tenia el rei del pop en les seues gires, amb veus i música en directe. Michael’s Legacy és un espectacle apte per a totes les edats, en el qual podran disfrutar d’una escenografia molt cuidada, amb rèpliques exactes de les cançons originals i un toc especial donat per la companyia en les seues representacions, amb un gran cos de ball format per 8 ballarins, una increïble banda de 4 músics i veus en directe, que ens transmetran a la perfecció els missatges que el rei del pop ens feia arribar en cadascuna de les seues actuacions, fent-te viure una increïble història como si fores el protagonista.

Jackson Dance Company crea aquest espectacle musical de gran format per a tots els públics, amb el qual han actuat en grans recintes i els teatres més importants del nostre país.

Aquest increïble grup artístic està format per un elenc de quasi vint persones entre ballarins, actors, cantants i tècnics, que junt a la seua capacitat interpretativa ens transmetran a la perfecció els missatges que el rei del pop ens feia arribar en cadascuna de les seues actuacions. Per a això contam amb el millor Impersonator del Rei del Pop, Ximo MJ, amb un gran paregut físic i capaç de realitzar i transmetre a la perfecció, cada moviment i gest que acompanyaven en cadascun dels seus concerts a aquest gran artista com va ser MICHAEL JACKSON.

 

DURACIÓ: 115 minuts.

EDAT RECOMANADA: Per a tots els públics.

Entrades: 21 / 26 €

 

DOBLE MICHAEL JACKSON

Ximo Jackson, naix a València i és un fan incondicional del Rei del Pop des de ben xicotet, convertint la seua interpretació inicial en algo innat. Des de els 5 anys representa al seu ídol en diferents concursos i competicions de ball, guanyant una gran varietat de premis a la seua primerenca edat. Després de complir la majora d’edat, va decidir professionalitzar el seu hobbie, realitzant infinitat de concerts per tot el territori nacional i internacional. Avalat pel club de fans de Michael Jackson en Espanya com el millor doble espanyol en l’actualitat.

Ximo Jackson representa amb sentiment, respecte, constància i admiració al seu gran ídol damunt dels millors escenaris del nostre país.

GRUP ARTÍSTIC: Jackson Dance Company.

CANTANTS: Alejandro Trinidad Amanda de la Mano.

MÚSICS:

Teclista i Director Musical: Samuel Gil.

Baixista: Diego Barbera.

Guitarra: Javi Navarro.

Bateria: Víctor Llorens.

COS DE BALL: Edgar Solaz, Adrián López, Enrique Enguidanos, Nuria Carreras, Jessica Carreras, Lidia Garrido, Antonella Boria, María Buges, Laia Navarro, Arantxa Carbonell, Marta Castillo i Lucas Darás.

DIRECCIÓ MUSICAL: Nuria Carreras i Ximo Fillol.

COREÒGRAFA: Nuria Carreras.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *