Organitzador

Ajuntament d'Altea
Telèfon
965841300
Correu electrònic
Plaça José María Planelles, 1, 03590 Altea, Alicante
Pàgina web
http://www.altea.es

Ubicació

Altea
Altea, España
Categoria
Codi QR

Data

des. 03 2021 - gen. 06 2022

Hora

18:00 - 12:00

Nadal a Altea – 2021

L’ambient nadalenc donarà el tret d’eixida el divendres 3 de desembre amb l’encesa de l’enllumenat decoratiu dels principals carrers d’Altea i Altea la Vella. A les 18 hores en la Plaça de l’Ajuntament, s’inaugurarà el Mercat ambulant de Nadal amb l’actuació dels alumnes d’ESMUALTEA i berenar per a tots els assistents. El mercat es mantindrà en la plaça fins al dia 5. Coincidint amb aquest, el dia 4 de desembre a les 13 hores s’oferirà un concert de nadales.

El dia 11 de desembre, de 15.30 a 18.30 hores, la Plaça de l’Ajuntament es transformarà en un parc d’oci per a totes les edats amb jocs de fira, pista de psicomotricitat, animació, gimcana i photocall. En acabar, es representarà l’obra teatral “La màgia del nadal”.

També per als xicotets de cada casa, en la Plaça de la Creu s’instal·laren jocs de fira i photocall. Un taller de bambolles i animació amb personatges famosos de la televisió completaran l’agenda del dia. A més, durant el matí dels dies 22, 23 i 24 de desembre, Pare Noel té una cita en la Plaça de l’Ajuntament amb els xiquets i xiquetes per a transmetre-li els seus desitjos.

Per a tancar el 2021, el 31 de desembre se celebrarà la Nit de cap d’any en les places de l’església d’Altea i Altea la Vella. Allí es repartiran entre els assistents el raïm de la sort, cotilló i cava per a brindar. Passades les campanadas, DJ faran festiva l’entrada del 2022 en les dues localitzacions.

Ja calfant per a la vinguda de Reis Mags, “la burreta” real recollirà les cartes que després s’entregaran a Ses Majestats. Serà el 3 de gener a les 17 hores en la Plaça de la Creu i el dia 4 a les 17h en la Plaça de l’Església d’Altea la Vella.

Finalment, Melcior, Gaspar i Baltasar faran la seua arribada amb l’espectacular Cavalcada de Reis des de la plaça Orquestra Blava el dia 5 de desembre a les 18 hores fins a la Plaça dels Esports. El dia 6 a les 11 hores, visitaran Altea la Vella. Des del pàrquing del Centre Cultural faran el tradicional recorregut i tornaran al seu punt d’eixida.

 

 

 

 

MÉS PROGRAMACIÓ DE NADAL:

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *