Organitzador

Centre Europeu d'Empreses i Innovació d'Elx
Inscripció prèvia

Ubicació

Centre Social Altea
Carrer Marina Baixa, 8, 03590 Altea

Més informació

Inscripció prèvia
Codi QR

Data

oct. 06 2022

Hora

10:00 - 13:00

Cost

Entrada lliure prèvia inscripció

Sostenibilidad y nuevas formas de hacer negocio

6-oct I 10.00 h. I Centre Social Altea

La jornada Focus Pyme y Emprendimiento Marina Baixa y Marina Alta 2022-Sostenibilidad y nuevas formas de hacer negocio reflexionarà sobre la relació entre les pimes i la sostenibilitat, qüestió clau del present i del futur, que s’alinea amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

Les pimes no podran aconseguir l’èxit en el futur si no integren la sostenibilitat en les seves estratègies empresarials, per la qual cosa la importància de la temàtica és altíssima.

Els assistents descobriran com és possible canviar de model per a ser més sostenible, quins són els models de negoci que millor funcionen tenint en compte la sostenibilitat i la relació entre digitalització, innovació i sostenibilitat.

La jornada se celebrarà en el Centre Social d’Altea. A les 09.30 hores s’obriran les portes per a rebre als assistents i l’esdeveniment començarà a les 10.00 hores.
En l’esdeveniment podrem conèixer l’experiència d’empresaris d’èxit de companyies com a Sapiens Energia, Gravity Wave, Taronges Masil, Ké Water Drinks, D13C Studio i Mamanecó.A més, Federico Buyolo, director d’innovació cultural en Fundació José Ortega y Gasset – Gregorio Marañón, impartirà la conferencia “Innovació i digitalització per a afrontar els reptes de la sostenibilitat”.

+Info / Inscripció: ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=20775

Durada de l’esdeveniment 180 min.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *