Nit a la Biblioteca

Programa orientatiu:
20-20.30 h: Recepció dels participants
20.30 h: jocs de presentació
21:00 h: contacontes de por
21:30 h: Sopar (p.e. pizza, nuggets, papes i begudes)
22:15 h: Higiene bucal, ens posem el pijama i preparem la zona de dormir
22:45 h: manualitats calaveres mexicanes de neó
23:15 h: experiència neó-party
23:45 h: Projecció d’una pel·lícula animada i a dormir
08:00 h: Despertar-se, higiene personal i arreplegar
08:30 h: Desdejuni
09-09:30 h: Comiat i clausura.


Preu
: 10€. Sols amb targeta (crèdit, dèbit, prepago, virtual…).

Places limitades
S’admetran 30 places per ordre d’inscripció.

Condicions de participació (*):
· Sols xiquets i xiquetes de 1r i 2n de Primària (nascuts 2016 i 2017)
· Els participats hauran de vindre disfressats i portar:
– Llanterna
– Sac de dormir
– Pijama
– Necesser (raspall de dents, tovallola xicoteta….)

Atenció: El fet d’omplir la inscripció, NO suposa obtenció de plaça. L’obtenció de plaça es confirma en el moment que es confirme el pagament. El participant rebrà per correu -o en pantalla- l’entrada digital (amb codi QR) la qual haurà de mostrar a l’inici de l’activitat. Consultes/problemes: WhatsApp 685 01 01 01.

(*) Així mateix, la participació suposarà l’acceptació de:
– Atorgar autorització perquè l’Organització adopte les decisions mèdiques que siguen necessàries, per raons d’extrema urgència, sota la direcció facultativa pertinent i sense que haguera sigut possible contactar amb la família.
– Realització de fotografies que podran ser publicades en suport físic i digital amb l’únic objecte de la promoció i difusió de l’activitat cultural.
– El responsable del tractament de les seues dades de caràcter personal és l’Ajuntament d’Altea, amb domicili en: Plaça José María Planelles, 1, 03590 Altea. La finalitat per a la qual les seues dades seran tractats és la gestió de participació en activitats culturals. La legitimació per a realitzar aquest tractament està basada en el consentiment exprés, inequívoc i informat de l’interessat. En cas que no atorgue aquest consentiment, la seua sol·licitud no podrà ser atesa. Tot açò sense perjudici d’altres fonaments legals que s’especifiquen en la informació addicional. No es comuniquen dades a altres entitats. Els Drets que vosté com a interessat ostenta consisteixen en: accés, rectificació o supressió, cancel·lació, oposició, limitació del tractament, portabilitat i retirada del consentiment prestat. La manera d’exercir aquests drets s’indica en la informació addicional a www.altea.es/es/politica-de-privacidad.