Palau Altea

Esdeveniments

Cap esdeveniment trobat!

Situat en l’enclavament privilegiat de la vila blanca d’Altea, Palau Altea, dotat amb les millors i innovadores instal·lacions i amb capacitat per a prop de 1000 persones, ens obre les seves portes per a l’organització de congressos, exposicions i per al món de les arts.

Teatre, dansa i música es donen cita en aquest espectacular aforament, que sens dubte sorprendrà l’espectador.

L’escenari del Palau presenta una estructura que permet la seva adaptació a un gran nombre d’actuacions artístiques de molt diferent procedència que li situen entre els escenaris més polivalents de la Comunitat Valenciana. L’escenari aconsegueix els 380 m² íntegrament. Sobre aquest se situa una torre amb una altura de 32 metres que possibilita fins a 92 corts de teló. L’Auditori compta amb un pati de butaques de 700 m² i una capacitat de 925 places. Aquest espai connecta amb un fossat per a les orquestres que aconsegueix una superfície de 100 m² i que pot albergar a 80-90 músics.

D’altra banda, i a causa d’una imminent adaptació del sector turístic cap a un creixent i important segment de mercat, el turisme de Congressos i Reunions, el Palau Altea aposta per consolidar-se com un dels més importants aforaments de la Comunitat Valenciana.

Horari

Consulta la programació en la web

Preu

Consulta la programació en la web

Adreça

Carrer d’Alcoi, 18, 03590 Altea, Alicante

Més informació

Característiques tècniques