PREMIS de ‘Microrelats del confinament a Altea’

PREMIS del CONCURS DE MICRORELATS
‘Microrelats del confinament a Altea’

Veure l’acta de premis i relats guanyadors:
http://biblioteca.alteacultural.es/…/MICRORELATS_CONFINAMEN…

Veure la resta dels relats participants (no premiats): 
http://biblioteca.alteacultural.es/…/MICRORELATS_CONFINAMEN…

En el cas dels guanyadors, caldrà que, en el termini dels pròxims 5 dies (fins dilluns 18/maig), responguen el correu que el/la acabem d’enviar, especificant en nom de la llibreria/papereria d’Altea que vulguen fer servir el seu val. En cas de no dir res, la Regidoria assignarà un comerç aleatòriament i ho comunicarà al guanyador.

En el cas dels NO guanyadors, necessitem la vostra autorització, en el termini dels pròxims 5 dies (fins dilluns 18/maig), per a poder publicar el vostre relat (segons les bases, tan sols anàvem a publicar els relats guanyadors, però atés al nivell i diversitat dels relats hem valorat la publicació de tots). Sols cal respondre el correu que el/la acabem d’enviar, amb la paraula “SI”. Previsiblement el dimarts 19 de maig es publicarà el llistat amb tots els participants que han autoritzat.

Moltes gràcies a tots els participants i enhorabona als guanyadors!