‘Imperfectes coneguts’ ajornat

Degut a la situació epidemiològica Covid-19 actual a Altea, per responsabilitat s’ha decidit AJORNAR l’espectacle ‘Imperfectes coneguts’ a càrrec de la CIA Pla i Revés, previst per a este dissabte 30/01/2021, a una nova data que s’indicarà pròximament mitjançant nou cartell, publicació en www.alteacultural.com i difusió a través del WhatsApp de l’Agenda Cultural d’Altea.

S’informa que les entrades comprades per a la data inicial es podran utilitzar en la nova data. Així mateix, aquells compradors que desitgen la devolució de les entrades, ho podran sol·licitar fins el dia de la nova data de la següent forma:
– Entrades comprades on-line: clic ací (SOLS venudes on-line).
– Entrades comprades en la Casa de Cultura: envia un WhatsApp al 691 443 443 o e-mail a cultura@altea.es i se l’informarà en 24-48h sobre la devolució.
– Entrades comprades a membres de Pla i Revés: has de contactar amb la persona que t’ha venut l’entrada.

Preguem que disculpeu les molèsties i moltes gràcies per la vostra comprensió.