Nova exposició al Palau Altea

🖼️ Nova expo al Palau Altea!
👉 Attrezzo, de Josep Sou
🗓️ 6 maig a 30 de setembre 2021
🕜 Dimarts i dijous 16.30 – 19.30 h

🏁 Inauguració 6/maig 20.00 h Entr. lliure
➕ Veure cartell / +info

ALTEADIGITAL | El proper dijous 6 de maig s’inaugurarà a Palau Altea, a les 20:00h, l’exposició “Attrezzo” de Josep Sou. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Cultura, Aurora Serrat, que convida a alteans, alteanes i visitants a gaudir de la mostra.

En paraules de l’autor, “Attrezzo és una exposició que parla de la síntesi entre el gest pictòric i la paraula; és a dir, la sintonia que arriba a perpetrar a partir de la idea i que sustenta en imatges. Per tant hem de dir que es tracta d’una poètica visual en la qual la paraula i la imatge tenen la mateixa importància i arriben a formar part d’un nucli comunicatiu”.

“És una exposició en la qual els objectes han perdut la seua vitalitat en la mesura que objectes de la vida quotidiana i han passat a una altra dimensió on des d’una sala d’exposicions ens miren i ens diuen sobre una altra vida que han arribat a assolir. Podem dir que la poètica visual està a cavall de la paraula per una part i de la imatge per una altra i es retroalimenta constantment, a més dels aspectes conceptuals i per damunt de tot el que preval és la idea”. Ha afegit Josep Sou.

Per la seua banda, l’edil de Cultura s’ha referit a la importància de mantenir, impulsar i dinamitzar el sector cultural des de les institucions i en este cas des de la pròpia regidoria que dirigeix. “Tenim la ferma aposta d’apropar les arts plàstiques als veïns i visitants del municipi d’Altea; mantenint les sales d’exposicions obertes perquè els quadres que engalanen les seues parets alimenten les nostres ànimes; ens expliquen allò per al que han estat creats i ens traslladen per un instant a qualsevol lloc del món”; ha indicat Aurora Serrat.

“Per posar en pràctica el nostre propòsit necessitem l’ajuda d’artistes i creadors i és un plaer comptar a Palau Altea amb l’exposició Attrezzo de pintor alcoià Josep Sou, mestre amb majúscules”; ha declarat Serrat, que ha agraït a l’artista la seua feina, el vincle que manté amb Altea i li ha desitjat èxit en els projectes que estan encara per arribar.

Attrezzo estarà a Palau Altea fins al 30 de setembre i pot ser visitada els dimarts i dijous de 16:30 a 18:30 de forma gratuïta.