Acte ajornat: Estimada Anuchka (Cia. Ambfiteatre)

La representació ‘Estimada Anuchka’ de la Cia. Ambfiteatre, del cicle ALTEATRE 2021, prevista per al dissabte 17/07/2021, s’ha AJORNAT per força major. La nova data serà el dissabte 14/08/2021, en mateix horari i lloc.

S’informa que les entrades comprades per a la data inicial es podran utilitzar en la nova data. Així mateix, aquells compradors que desitgen la devolució de les entrades, ho podran sol·licitar fins el dia i hora d’inici de la nova data de la següent forma:

ENTRADA INDIVIDUAL
– Entrades comprades on-lineclic ací (SOLS venudes on-line).
– Entrades comprades en la Casa de Cultura / Taquilla: envia un WhatsApp al 691 443 443 o e-mail a cultura@altea.es i se l’informarà en 24-72h sobre la devolució.

ABONAMENT
Els abonaments podran sol·licitar devolució de la part proporcional. Siga quina siga la forma de compra, caldrà sol·licitar-ho enviant un WhatsApp al 691 443 443 o e-mail a cultura@altea i se l’informarà en 24-72h sobre la devolució.

Preguem que disculpeu les molèsties i moltes gràcies per la vostra comprensió.