S’anul·len els concerts i actes de Nadal de la SFA i EsMuAltea

Atenent la prudència recomanada per les autoritats sanitàries per fer front a unes festes nadalenques més segures, la Societat Filharmònica Alteanense (SFA) / Escola de Música i Dansa d’Altea (EsMuAltea) ha decidit cancel·lar els concerts i actes de Nadal programats entre els dies 18 i 23 de desembre.

Actes anul·lats:
18/des – 11.00 h – Festival de Nadal de Jardí Musical/Musibebés
18/des – 19.15 h – Concert de Nadal Cor i OPP de la SFA
21/des – 19.30 h – Festival de Nadal d’EsMuAltea
23/des – 20.30 h – Concert Extraordinari de Nadal (*)

VEURE COMUNICACIÓ.
La SFA/EsMuAltea lamenta les molèsties, i espera que aviat es puguen reprendre els esdeveniments musicals amb normalitat.

*Els que han comprat entrada/es de manera on-line rebran l’import de la devolució de la/es entrada/es en el mateix mode de pagament durant els pròxims dies, els que han comprat presencialment hauran d’enviar abans del 24-12-2021 un WhatsApp al +34 691 443 443 per tal de rebre instruccions per al cobrament de la devolució de les entrades (el servei WhatsApp pot tardar 48-72 h en respondre).