La Casa de Cultura mostra les millors fotografies de l’Arbret de Sant Joan

La Casa de Cultura mostra les millors fotografies de l’Arbret de Sant Joan

Inaugurada l’exposició del Concurs de fotografia Fotoxop l’Arbret de Sant Joan d’Altea 2023.

Ahir s’inaugurava l’exposició resultant del Concurs de fotografia Fotoxop l’Arbret de Sant Joan, organitzat per l’associació Amics de l’Arbret en col·laboració amb l’àrea municipal de Cultura. Una exposició que mostra una visió personal de la celebració de l’Arbret i que reuneix les 30 millors fotografies de les 58 presentades al concurs; entre elles la del guanyador Miguel Castells Femenía i els dos accèssits aconseguits per David Martí Antequera i Emilio Uclés Barba.

L´acte inaugural va comptar amb el president de l´associació Amics de l’Arbret, José Lanuza; l’edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez; participants al concurs i membres de l’entitat organitzadora.

L’exposició romandrà a la Biblioteca Pública Municipal, Casa de Cultura, fins el proper 31 d’agost i l’horari de visites és de 09.00 a 14h, amb entrada lliure.

En el transcurs de la inauguració l’edil de Cultura agraïa a Amics de l’Arbret el treball per aquest singular concurs de fotografia “que reflecteix les diferents sensibilitats cap a un esdeveniment tradicional alteà a través de la visió dels participants en el concurs”.

“Amb este tipus d´activitats queda retratat per a la sempre el patrimoni cultural  d´Altea”; ha afegit Pepa Victoria Pérez, que convida alteans, alteanes i amants de la cultura i la fotografia a visitar esta mostra fotogràfica única. |ALTEADIGITAL.ES