L’alteà Roberto Riera guanya el concurs de fotografia “Castell de l’Olla 2023”

L’alteà Roberto Riera guanya el concurs de fotografia “Castell de l’Olla 2023”

Una foto d’Antonio Pérez i una altra d’Eric Lanneau aconsegueixen el segon i tercer lloc del concurs.

Divendres passat a la vesprada tenia lloc la inauguració de l’exposició fotogràfica que recull les millors imatges participants al concurs de fotografia “Castell de l’Olla 2023”, organitzat per la Confraria del Castell en col·laboració amb la Regidoria de Cultura. Així mateix, tenia lloc el lliurament de premis del concurs esmentat del qual es proclamava vencedor l’alteà Roberto Riera amb una de les seues fotografies de l’esdeveniment pirotècnic.

L’acte presidit per l’edil de Cultura, Pepa Pérez; el president de la Confraria del Castell, José Pérez Gorgoll i el membre de la Confraria responsable del concurs, José Vicente Llopis, va comptar amb nombrós públic que no es va voler perdre última cita amb el Castell de l’Olla 2023.

L’edil de Cultura agraïa el treball de la Confraria del Castell, desitjava llarga vida a este concurs de fotografia que congrega les millors imatges de l’esdeveniment més multitudinari que se celebra al llarg de l’any a Altea i es comprometia a continuar donant suport a la iniciativa. Pepa Pérez informava que l’exposició amb les 15 fotos Top del Castell 2023 romandran exposades a la Casa de Cultura d’Altea, concretament a la Biblioteca, fins al proper 29 de setembre i convidava la població a visitar l’exposició.

Per part seua, el President de la Confraria agraïa a l’Ajuntament la seua col·laboració i feia un repàs dels 35 anys del Castell de l’Olla fins arribar a la present edició en què la pirotècnia Vulcano s’ha estrenat en el tret de l’esdeveniment. Un Castell de l’Olla molt colorit que ha agradat als espectadors i a l’organització.

Pérez Gorgoll felicitava els guanyadors d’este concurs que reparteix 1.000€ en premis; 500€ per al primer premi, 300 per al segon i 200 per al tercer premi. La projecció d´un vídeo amb les millors imatges del concurs donava pas al lliurament de premis. Guardons que requeien a Roberto Riera Roselló, Antonio Pérez i Eric Lanneau, primer, segon i tercer classificat, respectivament.

Amb este lliurament de premis i la inauguració de l’exposició fotogràfica es dóna per conclosa la 35a edició del Castell de l’Olla i l’organització treballa a la cita del 2024. |ALTEADIGITAL.ES