Tres concerts completen el programa de la quarta edició del Beethoven Fest

Tres concerts completen el programa de la quarta edició del Beethoven Fest

Regidora de Cultura i coordinador de l’esdeveniment ofereixen els detalls del Beethoven Fest 2024.

El diumenge 18 de febrer tindrà lloc el primer dels concerts de la quarta edició del Beethoven Fest; així ho han anunciat Pepa Victoria Pérez, edil de Cultura i Marcos Ivorra, responsable de Sinfonietta Altea i coordinador de la iniciativa.

Com ha indicat l’edil, durant el mes de febrer els diumenges, 18 i 25 i el diumenge 3 de març, a les 12:00h a la Casa de Cultura, tindrà lloc cadascun dels tres concerts que este any ha programat el Beethoven Fest.

En paraules de la regidora “estos concerts de format reduït s’han convertit en referent de la música clàssica al municipi els matins de diumenge d’hivern; tant per a alteans com per a turistes i una mostra d’això és l’èxit que va collir la passada edició”.

Pepa Victoria Pérez convida la població a “delectar-se de la música en un espai cèntric i en un horari que permet gaudir d’una activitat cultural a la qual es pot succeir el tradicional costum de prendre l’aperitiu abans del dinar, o fins i tot gaudir d’un dia de oci a Altea degustant l’àmplia oferta gastronòmica del municipi”.

Per la seua banda, Marcos Ivorra, coordinador del Bethoven Fest, ha detallat el programa de concerts previstos. Cicle que començarà el diumenge 18 de febrer amb el Trio Lògic, format per músics de gran recorregut internacional, que han realitzat concerts per tot el món, a més d’impartir docència a Espanya i Suïssa. El concert, “Històries i contes de Beethoven” suposa un viatge per diferents obres romàntiques i de fantasia en què es podrà escoltar també la influència de Beethoven en altres compositors, com la Gran Sonata de Beethoven.

El segon dels concerts tindrà lloc el 25 de febrer i és un concert de piano a quatre mans interpretat per Pamela Pérez i Pedro Mercado. Dos pianistes amb dilatada experiència als escenaris i a la docència als conservatoris Professional de Benidorm i Superior d’Alacant. El Duo Van Duá ofereix un concert que inclou obres de diferents gèneres al llarg de les seues variades etapes.

I el 3 de març tancarà el Beethoven Fest 2024 un trio de flauta, violoncel i piano format per Anna Alvado, Tara García i Carla Gómez, respectivament.

Beethoven & Co fa referència al conjunt dels tres grans compositors de la història de la música que conformen el repertori del programa. Beethoven, Weber i Gaubert, els qui comparteixen la idea del romanticisme, però cadascun ho expressa amb un llenguatge propi diferent i característic. |ALTEADIGITAL.ES