Data

maig 24 2024

Hora

09:00 - 22:00

Cost

Entrada lliure i gratuïta

Narració de diversos contes 24 maig – Encontes 2024

24-mai | Altea

Encontes, 21 Festival de Narració Oral d’Altea 2024

11:00 h. “Cintes per a la gent gran”. Narració de contes a càrrec de les narradores i narradors participants a l’Encontes. Narracions en valencià i castellà. Residència Les Boqueres.

18:00 h. “Los sonidos del bosque”. La llum del capvespre va desapareixent, aviat serà de nit, el bosc desperta amb les melodies nocturnes, desperta l’udol del llop, en cantar de les cigales, l’ulular del mussol… l’àvia diu que els arbres, són uns dels habitants més antics, divertits i savis, de la terra, vine a escoltar-los… A càrrec de Charo Jaular. Per a públic familiar. Narració en castellà. Plaça de l’Aigua.

21:00 h. “Al Aleph pasando por Macondo”. Borges, Arguedas, Márquez, Cortázar, Galeano… ens deixaran les seues veus en un espectacle en què la literatura s’unirà amb la paraula per regalar-nos un tàndem màgic. A càrrec de Nelson Calderón. Per a públic jove i adults. Narració en castellà. Plaça de l’Aigua.

 

Tota la programació ací / Toda la programación aquí

 

16é Mercat d’Intercanvi de Llibres de Contes. “Contes que alimenten”.
Intercanvi de llibres de contes per aliments. Porta un kg d’aliments que no siguen frescs ni refrigerats i emporta’t un llibre. Casa de Cultura. Tots el dies en l’horari habitual.

 

 

 • 00

  díes

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *