Organitzador

Cultura Altea
Telèfon
965842853
Pàgina web
http://www.alteacultural.com

Altres organitzadors

Aktes Teatre

Ubicació

Altea
Altea, España

Ubicació 2

Altea la Vella
Codi QR

Data

maig 25 2024

Hora

09:00 - 22:00

Cost

Entrada lliure i gratuïta

Narració de diversos contes 25 maig – Encontes 2024

25-mai | Altea

Encontes, 21 Festival de Narració Oral d’Altea 2024

12:00 h. “Vermut de contes”. Narració de contes a l’hora de vermut a càrrec de les narradores i narradors participants a l’Encontes. Per a tots els públics. Narracions en valencià i castellà. Restaurant Ca Toni, carrer Retor Llinares, 2. Altea la Vella.

18:00 h. “La Rateta”. La Rateta se sent bonica i vol que tothom la mire. La seua bellesa no dona dret d’abús i per això la nostra protagonista defensarà amb energia el seu dret a triar lliurement. Sense allunyar-se de l’argument tradicional, li oferim al conte una visió en la qual la rateta deixarà de sentir-se culpable per allò que fan els altres. a càrrec d’Elisa Matallín. Per a públic familiar. Narració en valencià. Plaça de l’Aigua.

21:00 h. “Amor. És que potser l’amor en una caixa?“… un joc perillós, la rutina enganxosa, les fantasies inabastables, allò que no va poder ser, allò que podria ser, allò que no hauria de ser, però és, el desassossego, allò impossible, allò impensable…. Un espectacle de contes per a adults al voltant del concepte relliscós i amplíssim de l’amor. Perquè tots ens hem enamorat, perquè tots estimen algún, perquè tots hem patit per amor, del tipus que siga. A càrrec d’Emma Lobo. Per a públic jove i adulta. Narració en valencià. Poador del Pontet, Partida Basseta 2.

 

Tota la programació ací / Toda la programación aquí

 

16é Mercat d’Intercanvi de Llibres de Contes. “Contes que alimenten”.
Intercanvi de llibres de contes per aliments. Porta un kg d’aliments que no siguen frescs ni refrigerats i emporta’t un llibre. Casa de Cultura. Tots el dies en l’horari habitual.

 

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *