Altea celebra la VI Edició de la Nit de l’Art

Els visitants podran gaudir d’espectacles als carrers d’Altea

L’Ajuntament d’Altea celebra la Nit de l´Art durant els dies 1, 2 i 3 de juny als carrers de la localitat. Així ho ha anunciat l’edil de Cultura, Aurora Serrat, que, juntament amb la coordinadora de l’esdeveniment, Isabel Martínez, ha donat a conéixer els detalls d’una edició molt completa.

Aquest projecte, que va començar en 2017 amb sis activitats, ha anat guanyant entitat fins a convertir-se en una de les cites culturals més assentades i conegudes de la Marina Baixa. Tres dies on els visitants podran gaudir d’espectacles als carrers d’Altea, visites guiades als tallers d’artistes, concerts i tallers per als més xicotets.

El dijous 1 de juny, l’activitat que donarà principi serà el concert d’Álex Guirado a càrrec de la Càtedra Annetta Nicoli de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, la visita a l’exposició d’Eduardo Infante i el concert del grup Voga en l’espai Casa Bancal i una visita a la casa de l’artista Emilie Ramon.

El divendres 2 de juny, tindrà lloc la visita guiada al Viver d’Artistes, una exposició i performance de la mà de l’artista Laura Serradilla i l’espectacle de dansa de la companyia valenciana La Coixa Dansa en la Plaça de l’Aigua.

El dissabte 3 de juny, els visitants podran gaudir del taller infantil ‘Músiques Gràfiques’ a càrrec de l’artista Carlos Izquierdo a la Casa de Cultura d’Altea, seguit d’una performace de l’artista Cristina Cabo organitzada a través de la col·laboració amb la Nit de l’Art de Castelló en la Plaça de l’Aigua. Aquest mateix dia es podrà gaudir de les visites guiades als tallers d’artistes i la resta d’espectacles seleccionats pel jurat de la Nit de l’Art que recorreran els carrers del barri antic d’Altea.

Abraxas AV Live serà l’activitat que posarà fi a l’esdeveniment, un espectacle de música i vídeo creació de la mà del Vicerectorat de Cultura de la Universitat Miguel Hernández d’Elx en la plaça de l’església d’Altea.

La programació completa de totes les activitats que se celebraran als carrers de la localitat durant aquests tres dies es pot consultar en la web oficial de l’Ajuntament: https://www.alteacultural.com/nitdelart/

La Nit de l’Art es converteix així en una de les grans apostes de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea que plena d’art i cultura durant tres dies els carrers de la localitat. Tal com ha comentat la regidora de Cultura, Aurora Serrat “des de l’organització estem molt contents amb la celebració de la Nit de l´Art ja que d’aquesta mena d’esdeveniments enriqueixen l’oferta cultural de la nostra localitat i es converteix un altre atractiu turístic. Convide a tothom a participar i gaudir de l’art a Altea”. |ALTEADIGITAL.ES