Cultura presenta la XXI edició d’Alteatre

Cultura presenta la XXI edició d’Alteatre

La programació inclou cinc representacions durant els dissabtes de juliol

La regidora de Cultura, Pepa Victoria Pérez i el president de Pla i Revés, Joan Carratalà, han presentat la 21 edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur, d’Alteatre, la programació del qual es desenvoluparà les nits dels dissabtes durant el mes vinent de juliol en la Plaça de l’Aigua.

Com ha indicat l’edil, “aquest projecte compleix 21 anys i ja té un públic fidel”. La responsable municipal de Cultura, ha agraït a Pla i Revés el treball realitzat “perquè sense ells seria impossible fer una mostra d’aquestes dimensions i a més que funcione bé, és un motiu de satisfacció”.

Seran quatre els grups teatrals els que actuen, a més de la representació de la clausura que, com és habitual, serà a càrrec del grup “Pla i Revés”. Per la seua part, Joan Carratalà, president de Pla i Revés i membre del jurat que ha seleccionat les obres participants, ha sigut l’encarregat de revelar el programa d’aquesta XXI edició d’Alteatre.

En paraules de Carratalà, “tot açò no seria possible sense l’ajuda de l’Ajuntament. Volem que el públic s’ho passe bé i veja teatre de qualitat, ja que en aquesta mostra de teatre amateu, contem amb un públic fidel i consolidat”. “Per sort el nivell de participació continua sent important, i al jurat cada vegada ens és més complicat decidir les obres i grups de teatre participants, no obstant això, intentem portar el teatre de major qualitat a la nostra mostra”, ha comentat Carratalá.

Programa de representacions:

La programació teatral d’aquesta edició s’inicia el pròxim 1 de juliol amb “Pere i el Capità” de la companyia Zorongo, procedent de Bétera; continuarà el 8 de juliol amb l’obra “Angoixa” del grup de teatre Ambfiteatre, de Gandia. La tercera obra, prevista per al 15 de juliol serà “Les Picardies de Moliere” de la companyia Associaciò de teatre Pànic Escènic de Quartell. La quarta actuació programada serà el 22 de juliol amb l’obra teatral “Estrés” de la companyia Associació Maçateatre de Barcelona; i finalitzarem el cicle el 29 de Juliol amb  “El Joc” del grup local Pla i Revés, que com sempre serà l’encarregat de clausurar la mostra de teatre amateur.

El preu de les entrades és de huit euros per representació; sis euros en compra en línia, i l’abonament per a les cinc representacions té un cost de 25 euros, o 20 euros en compra en línia. Aquestes es poden adquirir a la Casa de Cultura una hora abans de cada representació en l’accés a la Plaça de l’Aigua. La compra en línia en: https://www.alteacultural.com/alteatre/

L’aforament de l’espai està limitat a 150 persones per funció, per la qual cosa des de l’organització es recomana adquirir al més prompte posible l’entrada. |ALTEADIGITAL.ES