El Mercat del Convent tornarà a promocionar els productes alteans de proximitat en la seua edició d’estiu

El Mercat del Convent tornarà a promocionar els productes alteans de proximitat en la seua edició d’estiu

El mercat tindrà lloc el pròxim 17 de juny en la Plaça del Convent

L’edició d’estiu del Mercat del Convent se celebrarà dissabte que ve 17 de juny, en horari de 17:00h a 23:30h. Aquesta iniciativa aglutina les regidories de Medi Ambient, Cultura i Comerç amb la finalitat de donar a conéixer agricultors i promocionar els seus productes de proximitat. Així ho han anunciat els edils en funcions, Jose Orozco, Aurora Serrat i Miguel de la Hoz respectivament. Les passades edicions del Mercat van tindre un rotund èxit.

El Mercat és un projecte que pretén posar en contacte a productors locals i de la zona amb els consumidors, potenciar l’agricultura local, les seues tradicions i fomentar el consum de productes de Km0. A més, el mercat, és també un esdeveniment que acull nombroses activitats culturals al llarg de la jornada, com a teatre infantil, concerts de música clàssica i moderna, xarrades sobre agricultura, mostres d’artesania i molt més.

El Mercat del Convent tornarà a ser un espai de trobada entre productors de proximitat i consumidors, que no sols produeixen intercanvis, sinó també recuperen tradicions relacionades amb el camp des del respecte a l’entorn i la història.

Programa

17:00h Obertura del Mercat del Convent amb xirrimita i tabalet “El Pomero”

11:30h Mostra de bolillos

18:00h Teatre infantil “Tina i Tarantino”

18:45h Concert del Duo Bach a l’Església de San Francisco (benefici per al projecte de compra d’un òrgan de tubs per a la Parròquia d’Altea)

19:30h Taller de bitllets a càrrec d’Antoni Belda

20:30h Xirrimita i tabalet “El Pomero”

22:00h Concert Malaguenyos Crew

23:30h Tancament del Mercat

Més informació i horaris en www.alteacultural.com | ALTEADIGITAL.ES