La Confraria del Castell de l’Olla i la regidoria de Cultura organitzen un concurs de fotografia del Castell de l’Olla

La Confraria del Castell de l’Olla i la regidoria de Cultura organitzen un concurs de fotografia del Castell de l’Olla

La prova fotogràfica repartirà 1.000 euros en premis i les fotografies seran exposades en la Casa de Cultura durant el mes de setembre

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua Regidoria de Cultura, i la Confraria del Castell de l’Olla han convocat el concurs fotogràfic del Castell de l’Olla que se celebrarà el pròxim 12 d’agost. Així ho ha anunciat l’edil de l’àrea, Pepa Pérez.

La regidora de Cultura animava a la participació, ja que “aquesta prova fotogràfica és una novetat per a la nostra agenda cultural i estic segura que comptarà amb un gran èxit, i els fotògrafs que participen en el concurs, ens proporcionaran unes magnífiques instantànies sobre la nit del Castell de l’Olla”.

Les fotografies premiades tindran els diferents premis: primer premi dotat de 500 euros, el segon estarà dotat de 300 euros i el tercer estarà dotat de 200 euros. Les quanties són dotades per la Confraria del Castell de l’Olla. L’ajuntament indica que, una mateixa persona no podrà rebre més d’un premi.

“La resolució del Jurat es farà pública l’1 de setembre en un acte públic en la Casa de Cultura d’Altea a les 20 h., i eixe mateix dia  s’inaugurarà l’exposició amb totes les fotografies participants, que estarà exposada tot el mes de setembre”, ha finalitzat Pepa Pérez.

Les persones interessades en consultar les bases i en inscriure’s poden trobar més informació del concurs en el següent enllaç:

| ALTEADIGITAL.ES