Torna el Mercat del Convent d’Altea a la seua edició de tardor

Torna el Mercat del Convent d’Altea a la seua edició de tardor

El dissabte 11 de novembre tindrà lloc l’edició de tardor del Mercat del Convent d’Altea. Una nova convocatòria que arriba carregada d´activitats que completen un projecte que pretén posar en contacte productors locals i de la zona amb els consumidors, potenciar l´agricultura local, les seues tradicions i fomentar el consum de productes de Km0.

“En esta nova edició, un dels objectius també ha sigut introduir el sector pesquer amb una xerrada dedicada a la pesca mediterrània a l’Espai Caixaltea. A més d’una altra xerrada, esta vegada, dedicada a l’agricultura, que es durà a terme divendres dia 10 a la Casa de Cultura de la localitat”.

A més de conferències, el mercat és també un esdeveniment que acull nombroses activitats lúdiques i culturals al llarg d’una àmplia jornada, que obrirà les portes a les 09:30h i acabarà a les 19:30h, com per exemple un taller de muixeranga per a tots els públics; tallers de ceràmica i aquarel·la per als més xicotets i un concert de l’Orquestra Blava, entre d’altres activitats.

Amb esta sisena edició, el projecte fomentat per les regidories de Medi Ambient, Comerç i Cultura de l’Ajuntament d’Altea, que compta amb la col·laboració de l’associació Agrollotja, es consolida com una cita ineludible al circuit de mercats tradicionals de la Marina Baixa.

Més informació i horaris a www.alteacultural.com |ALTEADIGITAL.ES