La Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera s’alça amb el Primer Premi i Menció d’Honor al CIM d’Altea

La Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera s’alça amb el Primer Premi i Menció d’Honor al CIM d’Altea

Societat Filarmònica Alteanense i Ajuntament ja treballen a la 50 edició del Certamen Internacional de Música Vila d’Altea.

La Societat Musical Instructiva Sta. Cecília de Cullera era la banda guanyadora de la 49a edició del Certamen Internacional de Música Vila d’Altea que tenia lloc dissabte a Palau Altea, organitzat per la SFA i patrocinat amb 26.000 per l’Ajuntament d’Altea. Una gran aposta cultural del consistori que en la propera edició complirà el mig segle de vida i per a la gran cita del qual, l’Ajuntament està estudiant ampliar la seua dotació econòmica.

Com així ha valorat l´edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez, “ha sigut  una gran edició. La qualitat de les bandes participants ha sigut destacable i el dissabte a la vesprada vam gaudir d’una gran jornada musical a Palau Altea. Amb un resultat molt ajustat, finalment va ser la Societat Instructiva Musical Santa Cecília de Cullera la banda guanyadora. Des de la regidoria de Cultura volem donar l’enhorabona a totes les bandes participants al concurs perquè totes tres van estar a un nivell molt alt i també a l’amfitriona, la SFA, per la seua actuació i a la Junta Directiva de l’entitat i al Comitè Organitzador del Certamen per la feina”.

Amb 280,5 punts s’alçava amb el Primer Premi i Menció d’Honor la Societat Musical Instructiva de Cullera, seguida per la banda Centre Artístic Musical Santa Cecília de Foios amb 276,5 punts que obtenia un Primer Premi i el Segon Premi era per a la Asociación Musical Monteña de Mota del Cuervo, Conca, amb 234 punts.

Pel que fa als premis especials que atorga el Certamen, estos requeien a Rafael Gómez Contreras, jove clarinetista de la Asociación Musical Monteña, com a Premi Sanganxa “Visibilitza’t” i José Martínez Colomina, de la C.A.M. Santa Cecília de Foios, Premi Millor Director.

Com ha apuntat la responsable municipal de Cultura, ja s’està treballant a la 50a edició del CIM i “crec que serà una edició molt especial”.

Respecte a l’edició del 2024 del Certamen Internacional de Bandes Vila d’Altea que complirà 50 anys de vida, estarà dedicada al pintor Juan Navarro Ramón i serà el compositor José Vicente Asensi el que cree l’obra obligada de la cita. Un esdeveniment musical pel qual l’ajuntament ha apostat decididament i al que en esta edició ha aportat 26.000€, a més d’infraestructura que en fa possible la realització. “Estem estudiant ampliar la dotació econòmica del CIM per a la seua 50a edició”; ha revelat l´edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez. |ALTEADIGITAL.ES