La Biblioteca Municipal obri al públic el seu Betlem

La Biblioteca Municipal obri al públic el seu Betlem

Romandrà obert al públic fins al 5 de gener de 2024.

La Casa de Cultura d’Altea, on es troba ubicada la Biblioteca Pública, obri les visites al tradicional Betlem que anualment instal·len els integrants alteans d’Amics del Betlem de la Marina Baixa. Així ho han donat a conèixer l’edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez i un dels seus autors, Juan Bello.

Segons les dades aportades per l’edil, el Betlem de la Casa de Cultura es podrà visitar en horari de 09:00 a 14:00h i de 17:00 a 21 hores de dilluns a divendres fins al proper 5 de gener.

És el grup d’Altea d’Amics del Betlem de la Marina Baixa qui cada any munta el Betlem a Altea perquè residents i visitants puguen gaudir d’una singular representació plàstica del naixement de Jesucrist. En esta ocasió i com ens explica Bello, “hem volgut ressaltar un tema que hem considerat d´actualitat com és la presència d´una almàssera per a la producció d´oli”.

Este Betlem de la Casa de Cultura té al voltant d’un centenar de figures d’estil hebreu de l’artista José Luis Mayo Lebrija; que, gràcies a l’associació Amics del Betlem de la Marina, possibilita als amants del pessebre gaudir a Altea d’un bonic Betlem, on fa mesos que treballen i que ha sigut muntat en els últims dies. Una vegada concloses les tasques de muntatge, des de finals de la setmana passada està obert al públic.

“Convide alteans, alteanes, residents a la Comarca i visitants a gaudir del Betlem de la Casa de Cultura perquè recrea escenes amb tants detalls que el converteixen en una autèntica obra d’art”; ha conclòs la responsable municipal de Cultura, Pepa Victoria Pérez. |ALTEADIGITAL.ES