Cultura organitza les visites guiades “Mirada a la col·lecció Navarro Ramón Altea”

May 15, 2024Cultura organitza les visites guiades “Mirada a la col•lecció Navarro Ramón Altea”

17 de maig al Passeig El Bol

La regidoria de Cultura ha organitzat tres visites guiades per l’exposició de tòtems, “Mirada a la col·lecció Navarro Ramón Altea”. Les visites tindran lloc el 17 de maig, són gratuïtes i s’oferiran a tres idiomes; així ho anuncia la regidora d’àrea, Pepa Victoria Pérez.

La eixida de cadascuna de les visites serà a la Casa de Cultura a les 10, per a la visita en castellà; a les 11 la visita guiada en valencià i a les 12h la visita en anglès i per participar-hi en necessària la inscripció prèvia a la Casa de Cultura o a https://form.jotform.com/241316335754051

Com a responsable municipal de Cultura, Pérez anima a participar en estes rutes “per conèixer l´obra d´un dels pintors alteans més internacionals”; a l’any següent de la commemoració del 120è aniversari del naixement de Navarro Ramón i en què es van dur a terme diferents accions encaminades al coneixement i difusió de la personalitat i obra de l’artista.

Per a més informació consulteu https://www.alteacultural.com/es/events/visita-guiada-a-lexpo-j-navarro-ramon-mirada-a-la-colleccio/

|ALTEADIGITAL.ES