“El Submarino” arriba a Altea

Jun 12, 2024“El Submarino” arriba a Altea

30 de juny a les 19:30h a Palau Altea amb Luis Mottola i Arantxa de Miguens

La regidora de Cultura, Pepa Victoria Pérez i els protagonistes de l’obra de teatre “El Submarino”, Luis Mottola i Arantxa de Miguens, han anunciat que el diumenge 30 de juny el públic en podrà gaudir d’esta obra en clau d’humor a Palau Altea.

L’obra de Maria Carmen Barbosa i Miguel Falabella, està dirigida per Carlos Olalla i compta amb la música original de Juan Antonio Simarro i la producció de “Luz a Luz”.

En paraules del protagonista, “el submarí és com el matrimoni, pot surar però està fet per enfonsar-se. A partir d´ací passen moltes coses. El submarí té un recorregut força ampli en tot el seu camí, puja, baixa i passen moltes coses en esta parella. Trobades, desencontres, els moments en què es necessiten i els moments en què es repel·leixen; que ja no volen estar, però que com més distància tenen, més es necessiten i es busquen. De vegades pensem si en el recorregut de la parella val la pena dir-ho tot o millor guardar-se alguna coseta? Això ho veuran els espectadors quan ens vegen a nosaltres”.

“És un espectacle proper en què els espectadors se senten identificats tenint parella o no; havent-la tingut o volent tenir-la”. Ha afegit Mottola, que apunta que “l’espectacle és en clau d’humor”. El protagonista de “El Submarino” ha convidat el públic a gaudir de la representació “en este moment social difícil que estem travessant, en què la majoria de les informacions són grises, escapar-se durant 80 minuts per endinsar-se en la història de Rita i Cèsar , una parella guerrera, és recomanable”.

Per part seua, Aranxa de Mingues, que encarna Rita, explicava que la gira de “El Submarino” arranca el 28 de juny a Estepona i Altea és el segon lloc on arribarà l’obra.

“Estic molt contenta perquè venir a la Costa Blanca em suposa un plaer. Em porta bons records, em sent molt còmoda i feliç”.

“No deixeu de venir a veure l’obra, vos encantarà”, ha declarat De Mingues, que ha recordat que “la preestrena a Madrid de dos dies va ser un èxit total. El públic va eixir content, sentint-se identificat i havent passat una estona rient i entretingut”.

“Rita i Cesar són una parella molt peculiar que es volen molt quan estan junts, però més quan estan separats. Són 80 minuts en què es resumeixen 20 anys de trobades, desencontres, retrobaments, infidelitats, moments en què estan en sintonia i moments en què orbiten en planetes diferents, però crec que les relacions de parella són així, amb alts i baixos . Un s’acomiada de la persona amb qui no vol estar i passat un temps s’adona que on estava bé era on era primer i no on és ara”. Ha explicat la protagonista de l’obra.

Finalment, l’edil de Cultura ha convidat alteans, alteanes i residents a la Comarca a gaudir d’esta “comèdia de parella” el diumenge 30 de juny a les 19:30h a Palau Altea, les entrades de la qual ja estan a la venda a https://palaualtea.entradas.plus/entradas/listaEventos i el preu dels quals és de 20€. També es poden adquirir a la taquilla de Palau Altea, des de dos hores abans de l’espectacle.

|ALTEADIGITAL.ES