Altea celebra el centenari del naixement del poeta i periodista Vicent Andrés Estellés

Jun 13, 2024Altea celebra el centenari del naixement del poeta i periodista Vicent Andrés Estellés

Dissabte 15 de juny a les 12.00 h a la plaça del Mestre la Música.

Les Regidories de Normalització Lingüística i Cultura se sumen a la campanya per a commemorar el centenari del naixement del poeta i periodista valencià Vicent Andrés Estellés (nascut un 4 de setembre de 1924 i mort a València el 27 de març de 1993). Amb aquest motiu s’ha organitzat una jornada educativa que tindrà lloc el pròxim dissabte 15 de juny, a partir de les 12.00 h a la plaça del Mestre la Música, contigua a la Casa de Cultura.

Segons les dades aportades per la regidora de l’àrea de Normalització, Xelo González, s’ha convidat als centres educatius del municipi per a participar en una jornada educativa. En aquest acte l’alumnat, de manera voluntària, col·laborarà amb un recital de poesia i altres activitats artístiques, que giraran entorn del poeta i periodista de Burjassot.

Com a responsables municipals de Normalització Lingüística i Cultura, Xelo González i Pepa Pérez, conviden a alteans i alteanes a participar en aquest acte obert a la ciutadania, on es podrà conéixer un poc més a Vicent Andrés Estellés.

Aquest autor és considerat un dels principals renovadors de la poesia contemporània en valencià. Encara que també va escriure novel·les, obres de teatre, guions de cine i unes memòries.

|ALTEADIGITAL.ES