Cultura presenta la sisena edició d’Altea Blues Festival

Jun 19, 2024Cultura presenta la sisena edició d’Altea Blues Festival

21 i 28 de juny a les 21:00h a la Plaça de l’Aigua.

La regidoria de Cultura anuncia la celebració d’una nova edició de la iniciativa Altea Blues Festival, que enguany inclou la celebració de dos concerts: “Danny Boy” i “The Heeks”.

Com explica l´edil d´àrea, Pepa Victoria Pérez, els concerts tindran lloc els dies 21 i 28 de juny a la Plaça de l´Aigua a les 21h.

El preu de l’entrada és de 8€ per concert, o 14 si s’adquireix l’abonament. Estes es poden comprar de forma presencial a la Casa de Cultura, o una hora abans del concert a la mateixa Plaça de l’Aigua i també de forma online a www.alteacultura.com . El preu de les entrades a la compra en línia és de 6€ o 10€ en el cas del bo.

Segons els detalls oferts per la responsable municipal de Cultura, el concert “Danny Boy” va a càrrec de Blues Festival Band, el divendres dia 21. El concert del divendres 28, va a càrrec de “The Heeks”, format per C. Saunday, A . Demons i H. Infidels.

“El festival està organitzat per la regidoria de Cultura en col·laboració amb l´alteà Germán, que és qui el coordina”; ha especificat Pepa Vitoria Pérez, que convida alteans, alteanes i veïns de la Comarca a gaudir d’esta iniciativa de música a l’aire lliure, que a més permet passar la vetllada a Altea i degustar la rica gastronomia del municipi.

|ALTEADIGITAL.ES